Cautare

534 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin2121121121212 1" (3.26 secunde)
"Uitati-va ce barbati candideaza la sefia PDL. ... Nu la sala, ci la Opozitie. ... Masa presei la congresul PDL. ... Peste tot lumea m-a sfatuit sa candideze si la alte functii in BPN. Daca castig cumva la toate cele patru functii in BPN am de gand sa le cumulez.
Atunci cand eram eu premier, in 2000, eram la zece ani dupa Revolutie. ... Este raspunsul lui Adrian Nastase la intrebarea de ce, pe vremea cand era premier, si-a angajat consilieri din randul fostilor securisti, ca Ristea Priboi sau Constantin Silinescu.
miting USL pe National Arena PLUS Congresul PPE, la Bucuresti In frunte cu Victor Ponta, care va candida in acelasi colegiu din Gorj ca si in 2008, 17 din cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, scrie Mediafax.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Frunda la Justitie, Borbely la Mediu, Kelemen la pet shop. Raspunsuri la "SUPER COOPTAREA UDMR. ... • Ghita Bizonu‘ spune: ... Tinandu-si alegatorii acasa asta vara.Ocazie cu care baga la cap ca a fi ungur nu este un privilegiu ci doar o intamplare.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
1. ... - PSD - senator Daniel Savu, deputat Georgian Pop, deputat Eugen Bejinariu, deputat Sebastian Ghita; - PNL - senator Teodor Atanasiu, deputat Octavian Marius Popa(vicepresedinte);
Romania a ajuns sa traiasca un soi de perpetua "noapte a cutitelor lungi", in care cei angrenati in lupta pentru putere isi iau gatul unii altora pe unde apuca, fara menajamente si in dispret total fata de "pulime" (termen patentat de Sorin Oprescu, pentru a desemna initial oamenii amarati, bolnavi, saraci, care nu beneficiaza de niciun fel de serviciu medical si carora cei de la Ministerul Finantelor le dadeau picioare-n fund ;
Totul trebuie luat de la capat. ... Premisa de la care plecam in aceasta analiza: ... Toate informatiile publice sau pe surse culese din teren si puse cap la cap arata ca nu, dimpotriva. Totul a fost bine gandit pana la un punct.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
Ca un facut, sotia sefului liberal, care-si tinea batistuta la nas cand vorbea de metoda criminala de extragere a aurului cu ajutorul cianurilor, s-a trezit la Bruxelles dansand din buric in fata barosanilor de la Gold Corporation.
Cu cine se vede Ponta in SUA Chiar daca va amana anuntul oficial pana dupa alegerile europarlamentare din primavara anului viitor (din ratiuni strategice), sperand ca PSD va obtine acolo undeva peste 45% din voturi, nu mai e nicio indoiala ca Victor Ponta e decis sa candideze la prezidentialele din 2014.
1) Proximitatea cu Basescu Orice asezare in proximitatea lui Traian Basescu s-a dovedit extrem de toxica pentru USL.
Intrebat la postul lui Ghita daca simte nevoia unei reconfirmari a candidaturii sale la presedintie, Antonescu a raspuns:
PNL loveste Guvernul Ponta cu motiune de cenzura Crin Antonescu, a declarat, marti, la capatul sedintei Biroului Politic National al PNL, ca liderii liberali au votat in favoarea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva guvernului "Ponta-Ghita-Hunor".
Pana la a discuta despre vinovatii sau temeinicia acuzatiilor, in planul imaginii costurile sunt enorme.
A fost un fel de sacrificiu personal cel facut de Ghita, cu rolul de a deschide perspectiva partidului. ... Despartirea de Iliescu trebuia facuta demult, dar nu una in care sa-l arunci la cosul istoriei, ci trebuia gasita o pozitie mai discreta in structura partidului.
Eram in 1996 cand am avut prima confruntare asa mai deschisa, a declarat Ion Iliescu la Ateneul Roman. ... Si dupa aceea am revenit la partid. ... - Nu prea am mai mers la sedinte, astept, vreau sa fie un congres la partidului.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Bogdan Tiberiu Iacob) In micul PC e agitatie tot mai mare, se vorbeste ba de fuziunea cu PLR, ba de scindare - ca si atomul e divizibil, se stie - iar scandalurile se tin lant, mai ales ca liderul partidului admite, senin, sa a primit numele viitorului partid prin SMS, probabil de sus, precum Moise poruncile de la Doamne-Doamne.
google-analytics.com